Burger King

Referenciáink

A munkáink magukért beszélnek

A POS Influencer csapat legújabb Burger King kampányának keretében ellátogatott az étteremlánc debreceni éttermének megnyitójára, ahol személyesen is nyomon követhette a TheVR munkáját.
A TheVR tagjai, Jani és Pisti debreceni influencerek, az ország egyik legnagyobb véleményvezér csapatát képviselik. 332 ezer Instagram, 775 ezer YouTube követővel rendelkeznek, valamint ők büszkélkedhetnek az ország legnézettebb Twitch csatornájával.
Különösen büszkék vagyunk erre az influencer együttműködésünkre, hiszen lehetőséget adott számunkra, hogy tovább bővítsük a közösségi media platform portfoliónkat.
Ennek a kampánynak köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy már a Twitch felületen is képesek vagyunk hatékonyan megszólítani a célközönséget.

Nissin LifeHack

A POS Services egy nagyon sikeres online kampányt hozott létre a Nissin számára, TikTok Lifehack néven.

A kampány során 3 tiktokker influencerünk készített videót a saját stílusában, ahol megpróbálták újraalkotni a Nissin ázsiai tészta pálcikával történő elfogyasztásának „új” módszerét. Csak párszor megforgatod a tésztát a pálcikákkal, és megcsavarod az egészet, és kész!
Egyikük Sipos Máté volt, aki a 'próbáljukki' srác a magyar Tiktok szcénában.
A videókat összesen több mint félmilliószor látták, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak a közösségi média platformon.

 

Referenciáink

Ha szívesen megismerné személyre szabott szolgáltatásainkat, egyeztessen egy kötetlen találkozót szakemberünkkel. Vegye fel velünk a kapcsolatot!