Digitális eszközök

A POS Digital, a POS Media Group leányvállalata digitális megoldásokat tervez és kínál B2B és B2C piacok számára.

A digitális kommunikációban is megbízható partnerek vagyunk.

A digitális eszközeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy terméke vagy szolgáltatása még jobban kitűnjön a tömegből.

Remek láthatóság

A digitális képernyők és panelek nagyszerű láthatóságot biztosítanak a POS-térben. Ezek aktívak, és így felülmúlják a statikus, nem megvilágított hordozókat.

Hatékony marketingeszköz

Köszönhetően a megjelenített tartalom nagyfokú rugalmasságának, az egy helyről történő egyszerű kezelésnek és a nagyfokú láthatóságnak azokon a helyeken, ahol vásárlók vannak, a POS Media digitális jelzései nagyon hatékony marketingkommunikációs eszköz. A megjelenített tartalom változása szinte azonnal megtörténik.

Speciális CMS

CMS felület, melynek köszönhetően egy helyről kezelheti és vezérelheti az összes eszközén lévő tartalmat. Vagy természetesen ránk bízhatja a tartalomkezelést.

Egyedi tartalom

Pontosan az Ön elképzelései szerint tervezzük és gyártjuk le a LED-es vagy LCD-paneljeihez a tartalmat. Nem számít, hogy állóképre, animációra vagy videóra van szüksége.

Végtelen alkalmazási lehetőségek

Számos LCD és LED képernyő technológiával rendelkezünk. Egyszerű reklámpaneleket valósítunk meg a kiskereskedelem számára, menütáblákon, navigációs és önkiszolgáló kioszkon, információs és interaktív táblákon, hívó és navigációs rendszereken keresztül egészen a nagy digitális falakig. Mindenki számára van megoldásunk.

Képgaléria

Éljen a digitális marketing lehetőségeivel is!