Elérjük, hogy a fogyasztók az Ön termékét válasszák!

Egyaránt számíthat ránk egy polckártya legyártásában és egy olyan kampány megtervezésében, amiről mindenki tudni fog!

Ismerje meg átfogó BTL marketing megoldásainkat, és használjon olyan marketing eszközöket, amik valóban működnek!

A POS Services megtervezi és teljes körűen megvalósítja a megálmodott eladáshelyi promóciót. Átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően olyan integrált kampánymegoldásokat kínálunk, amely akár több millió vásárló elérését biztosítja. Egyedülálló média és szolgáltatási portfólióval rendelkezünk egy fedél alatt, így képesek vagyunk a kampányát tökéletesen összehangolni és egy hatékony egésszé alakítani.

1

Érzelmeket váltunk ki

Érzelmeket váltunk ki, valódi kapcsolatokat és bizalmat építünk vásárlóiddal. A valódi márkaélményre fókuszálunk, amely kimutathatóan hozzájárul az értékesítési volumen növeléséhez. Támogatjuk a márkáját az eladáshelyen és az online térben egyaránt, így a kommunikációs csatornák képesek egymás hatását erősíteni.

2

Kiemeljük a termékét

A Point-of-sale marketing fontos szerepet játszik az értékesítésben, ezért továbbra is ez az egyik fő profilunk. Azonban hiszünk az integrált kampányok erejében, így ügyfeleinknek online megoldásokat is kínálunk. Átfogóan gondolkodunk a kampányokról, így tevékenységünkkel mindig az a célunk, hogy a legmegfelelőbb kombinációval támogassuk az eladásokat.

3

Eladást generálunk

Képesek vagyunk kimutathatóan növelni a márka láthatóságát és az eladásokat. Az influencereknek köszönhetően felkelthetjük az érdeklődést a termék eladáshelyi megvásárlására vagy hatékonyan ajánlhatjuk vevőinek az online vásárlás lehetőségét is. Az influencerek által generált márkaismertséget kihasználva, instore eszközökkel aktiválhatjuk a vásárlást.

4

Hatékony marketing megoldásokat kínálunk

Megtaláljuk Ön számára azokat az okos és átfogó marketing megoldásokat, amik mérhető eredményeket képesek hozni. Kézben tartjuk a kampányát, ezzel nem csak időt és pénzt takaríthat meg, de meglehetősen nagy rugalmasságot is biztosít az Ön számára.

5

Értékesítés növelés

Növeljük az eladások volumenét vagy lehetővé tesszük a magasabb áron történő értékesítést, illetve a keresztértékesítést. Kampányainkkal támogatjuk az új ügyfelek megszerzését és növeljük a felhasználónkénti átlagos bevételt. Integrált kampányaink számottevően növelik a márkaismertséget és a fogyasztók elköteleződését a márkája és a terméke iránt.

A POS Services Kft. marketing eszközei

A BTL MIX, amelyet Online-to-offline stratégiának nevezünk hatékonyan működik, mivel az optimális eredmények elérése érdekében együttesen hatnak a fogyasztóra. Felkeltjük az érdeklődést, pozitív érzelmeket adunk hozzá, lehetővé tesszük a termék kipróbálását majd aktiváljuk az értékesítést. Próbálja ki az egyik szolgáltatásunkat, ismerje meg az Online-to-offline stratéginkat!

Bármelyik marketing eszközünket is választja, a POS-Services mindig professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújt a márkája számára.

A legnagyobb hatás elérése érdekében érdemes több marketing eszköz összehangolt alkalmazásában is gondolkodnia. Kreatív csapatunk is az Ön rendelkezésére áll az ötleteléstől kezdve a tervezés egész folyamatában.