Integrált marketing - Online to offline

Az influencer marketingnek köszönhető márkaismertséget képesek vagyunk az eladáshelyen is kamatoztatni, ezt a hatékony marketing mixet online to offline megoldásnak nevezzük.

A saját tapasztalat és ajánlás a legjobb reklám!

Mi képesek vagyunk az ismertséget eladássá alakítani! Integrált, online to offline megoldásunk egy influencer ajánlással kezdődik, ami érzelmeket ébreszt, növeli a márkaismertséget, majd eladáshelyi kommunikációs eszközeink vásárlásra ösztönzik a fogyasztót a döntő pillanatban. Komplett szolgáltatásaink kombinációja lehetővé teszi, hogy egy olyan integrált marketingmegoldást kínáljunk partnereinknek, ahol a fogyasztók saját tapasztalatokat és ajánlásokat is szereznek az Ön termékével kapcsolatban. Széles marketing eszköz portfoliónknak és sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk elérni a legfontosabb célt - A vásárlást!

1

AJÁNLÁSOK

Az influencerek és a közösségi média Az influencerek képesek felkelteni az érdeklődést egy termék vagy szolgáltatás iránt, és követőbázisukat a termék kipróbálására ösztönzik azzal, hogy személyükben, ajánlásukban sokan megbíznak. Nemcsak termékeket, hanem szolgáltatásokat, rendezvényeket is eredményesen népszerűsíthetünk az influencer marketing segítségével.

2

ÉLVEZET

Promóciós események Nagyszerű eseményt készítünk. A vásárlók közvetlenül találkoznak az Ön termékével, és egy olyan környezetben próbálhatják ki, amely pozitív érzelmeket kelt bennük. Tapasztalja meg, az élménymarketing erejét!

3

AKTIVÁLÁS – KERESKEDELEM

Bolti média és hostessek Számos kiskereskedelmi üzlettel van szerződésünk és gazdag tapasztalattal rendelkezünk a POS marketing eszközök terén. Olyan eladáshelyi eszközöket készítünk és telepítünk, amelyet garantáltan nem hagynak figyelmen kívül a fogyasztók. A promóciót képzett hostessekkel támogatjuk, akik pozitív benyomást tesznek a vásárlóra és bíztatják a termék megvásárlására.

4

AKTIVÁLÁS – ONLINE

Közösségi média Napjainkban az online tér befolyásoló szerepe megkérdőjelezhetetlen. A POS Services online megoldásai a digitális marketing eszközeivel is aktiválja az Ön potenciális fogyasztóit. Számíthat professzionális csapatunkra közösségi média menedzsmentben, nyereményjátékok lebonyolításában, komplett koncepciók kidolgozásában és influencer marketing megjelenések hatékony lebonyolításában. Cégünk mindezt egy hatékony egésszé kapcsolja össze.

5

LÁNCREAKCIÓ

Semmi sem ér véget Napjainkban már egyetlen kampány sem ér rögtön véget. A technológiának köszönhetően a tartalmat többször is felhasználhatjuk, így online még nagyobb hatékonyságot és márkaismertséget érhetünk el.

Ajánlás + Tapasztalat + Bizalom = Vásárlás

Széleskörű tapasztalattal és jól bevált gyakorlattal rendelkezünk. Egy hatékony marketing kampány során az egyes lépések szervezetten követik egymást, és az egész egy előre egyeztetett, jól megszervezett csapatmunkát igényel.

Megbízást kapunk

Kreatív koncepciót tervezünk

Egyeztetünk a koncepcióról

Gyártunk, lefoglaljuk a médiát, biztosítjuk a munkaerőt

Megkeresünk influencereket, koncepciót készítünk, teljes körűen lebonyolítjuk a kampányt

Megtervezzük a közösségi média stratégiát, és előkészítjük a tartalmakat

Kezeljük a hirdetéseket, promóciókat

Az eredményeket értékeljük és hatásukat mérjük

Eseményt, promóciókat szervezzük és akár több helyszínen is összehangoltan bonyolítjuk le az aktivitásokat

Szoros figyelemmel kísérjük kampányt

Gondoskodunk a teljes körű logisztikáról

Kiértékeljük a kampányt és elküldjük az eredményeket

Fényképek a kampányainkról

Példák a kampányainkra

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szólítsuk meg együtt célcsoportját egyedi marketing megoldásainkkal!