INSTORE reklámeszközeink

Reklámeszközeink ott hatnak a vásárlóra, ahol a legfontosabb - az eladás helyén.

A vásárlási döntések több mint 75%-a az eladás helyén történik, használja ki az instore reklámeszközökben rejlő lehetőségeket!

Több mint 20 év alatt gazdag tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, ezért olyan hatékony megoldásokat tudunk ajánlani az Ön számára, ami megnöveli a vásárlói aktiválásokat az értékesítési pontokon. Megtervezzük a megfelelő hordozókat és azok kombinációját, valamint az optimális elhelyezésüket. A POS Services eladáshelyi marketing eszközeinek köszönhetően az Ön termékei vonzóbbak és jobban láthatóak lesznek a boltokban.

Egyetlen wobbler vagy egy átfogó kulcsrakész megoldás iránt érdeklődik? Önnek csak választania kell széles kínálatunkból!  

 

70 féle hordozóeszköz

Több mint 70 féle reklámhordozó közül választhat, beleértve a digitális paneleket is. A fogyasztók mindig közvetlenül azon a helyen találkoznak a termékajánlatával, ahol a vásárlói döntéseket meghozzák.

Tervezés és gyártás

A kiválasztott reklámhordozót kreatívan megtervezzük és legyártjuk az Ön igényei szerint. A képzeletnek semmi nem szab gátat, hiszen anyagok és technológiák széles választékával dolgozunk.

Telepítés és eltávolítás

Magyarország egész területén minőségi és határidőre történő telepítést vállalunk, a kihelyezés mellett az eltávolításról és a logisztikáról is gondoskodunk.

100%-os ellenőrzés

Professzionális, saját fejlesztésű szoftvert használunk, amely lehetővé teszi, hogy 100%-os kontrollt gyakoroljon a kampánya felett. A telepítésről fotódokumentációt kap, a végleges jelentés pedig a kampány befejezését követő 24 órán belül válik elérhetővé.

Fotógaléria közvetlenül az eladótérből

Kiváló láthatóság az eladáshelyeken