INFLUENCER MARKETING

Influencereinken keresztül a potenciális vásárlók egy merőben új rétegét érjük el nap mint nap. Az influencer marketing lehetőséget adott számunkra, hogy a Z generáció népes táborának figyelmét is felhívjuk partnereink termékeire és szolgáltatásaira. A véleményvezérek a termékeket és a szolgáltatásokat is a saját felhasználásukban mutatják be elsősorban a saját követőinek számára, ezzel is emberközelibbnek és a felhasználás révén megbízhatóbbnak mutatva a terméket vagy szolgáltatást.

MIÉRT INFLUENCEREK?

A fiatalabb vásárlói réteg kevésbé néz TV-t vagy figyel oda a nyomtatott reklámokra, legtöbbször már a bevásárlást is online végzik el. Figyelmük sokkal szerteágazóbb, az internet világában élnek inkább, melynek a közösségi média a legfőbb portálja. Egy általuk követett és kedvelt, nagyobb követőtáborral rendelkező ember sokkal specifikusabban, közvetlenül szólítja meg ezt a réteget a legkülönbözőbb és leglátogatottabb közösségi média platformokon, úgy, mint a Facebook, az Instagram, a YouTube, a TikTok és a Twitch. A bizalmi szál segítségével óriási tömegeket tudnak megszólítani.

Miért POS influenszerek?

Szakértő és tapasztalt csapatunk a retail marketing számos területén ért el sikereket, folyamatosan bővülő influenszer adatbázisunkkal, ötletalapú gondolkodásunkkal pedig a partnereink lehetőségeit is bővítjük minden elképzelésüket, igényüket felülmúlva.

Ha nem hiszi, próbálja ki!